21. dubna 2019

TIPY: Týden opravdových plen 2019

Týden opravdových plen je každoroční akce, v rámci které se konají různé besedy, přednášky a soutěže týkající se látkování. Výrobci a prodejci látkových plen a příbuzného sortimentu mají navíc slevy na své zboží, někteří také zvýhodněnou dopravu nebo rozdávají dárky k nákupu.

Letos vychází Týden opravdových plen na 22. - 28. dubna 2019, takže startuje už za chviličku. Pokud tedy chcete zakoupit novou výbavičku pro miminko nebo pro sebe, máte jedinečnou šanci.

V posledních letech je Týden opravdových plen hlavně o těch slevách. Kdo trošku látkování sleduje a o akci ví, tak většinou své nákupy směřuje zrovna na tyto dny a jen čeká, s čím se výrobci a prodejci vytasí, kdo bude mít větší slevy, kdo nabídne zajímavější dárky a podobně. Ale abych celé akci nekřivdila, přednášky a další aktivity taky ještě fungují.


Na jaké zboží se slevy vztahují?
Každý výrobce a prodejce si sám určuje, jakou výši slevy a na jaký sortiment poskytne a kdy slevovou akci zahájí. Informace uvádějí většinou na svých webových nebo facebokových stránkách. Pokud nechcete hledat jednotlivé e-shopy, pak pomůže určitě tento seznam. Jen pozor, některé e-shopy tam chybí.

Výrobci a prodejci nabízí slevy především na látkové pleny, a to jak čtvercové, které se hodí snad každé mamince, tak i na moderní látkové pleny, které se používají na přebalování. K tomu nechybí ani doplňující sortiment jako přebalovací podložky, ubrousky nebo kosmetika. Někde můžete zakoupit se slevou také jednorázové pleny nebo plavky. Takže akce rozhodně není jen pro zaryté fanoušky látkování.

V posledních letech zažívají rozmach i látkové potřeby pro maminky (látkové vložky, vložky do podprsenky, odličovací tampóny apod.) nebo zero waste doplňky, na které také někteří výrobci a prodejci nabízí slevu.


Kde se dozvíte více?
  • Oficiální web - seznam výrobců a prodejců látkových potřeb, přehled slev, informace o soutěžích, přednáškách a doplňkových akcích
  • FB skupina Poradna pro látkovačky - pokud chcete přímo látkovat své dítě a nevíte, jakou vábavu zvolit, doporučuji tuto skupinu. Najdete zde vše potřebné a pokud ne, stačí se zeptat a hned vám někdo odpoví. Navíc jsou ve skupině i výrobci a prodejci, kteří většinou i rychle reagují.

Žádné komentáře:

Okomentovat