12. dubna 2019

TIPY: Green April

Na webu MontessoriHracky.cz už pár dní probíhá velká kampaň ke Dni země. Nese název Green April a přináší spoustu zajímavých aktivit pro děti i dospělé.

Kampaň byla zahájena 1. dubna a potrvá až do 22. dubna. Cílem celé akce je upozornit na to, co nám planeta nabízí, a přispět alespoň trochu k tomu, aby se lidé včetně dětí k planetě chovali lépe.

Na co se můžete těšit?
1) Ebook zdarma
Na stránkách MontessriHracky.cz (konkrétně zde) si můžete zdarma stáhnout ebook, ve kterém najdete tipy na aktivity a tvoření s dětmi z oblasti ekologie.

2) Facebooková soutěž
Pokud budete provádět nějakou ekologicky zaměřenou aktivitu, ať už z ebooku nebo jinou, určitě se při ní vyfoťte. Fotku pak stačí přidat na facebookový profil Montessorihracky.cz (konkrétně do tohohle příspěvku) nebo postnout s hastagy #zelenyduben, #greenapril, #montessorihracky, #denzeme2019. Bude vybrán 1 výherce, který získá voucher na nákup v hodnotě 1000 Kč na MontessoriHracky.cz. Soutěžit můžete do 21. dubna.

3) Sleva na eshopu
V rámci kampaně můžete na eshopu MontessoriHracky.cz nakoupit zboží se slevou 7 %. Pokud váš nákup přesáhne hodnotu 2000 Kč, získáte navíc dárek v podobě semínek od slunečnice, které si můžete s dětmi zkusit zasadit.

4) Posty s ekologickou tématikou
V průběhu celé kampaně můžete na Facebooku i Instagramu sledovat příspěvky s tématikou ohrožených druhů a zajímavými fakty z oblasti ekologie a ochrany životního prostředí. Nebudou chybět ani odkazy na zajímavé stránky s ekologickými podněty.



Pracovníci z MontessoriHracky.cz se navíc zavázali k tomu, že věnují 7 % z celkového zisku z kampaně Green April na podporu výsadby stromu v České republice. Takže pokud uvažujete o nákupu nových hraček či pomůcek, třeba je ta pravá chvíle. Uděláte radost nejen sobě, ale také naší planetě...

Žádné komentáře:

Okomentovat