![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhNOgcyJ4jkpZgnU2lsedIsS1-W1YNBzZyppYs8h3SOI06T66qp7_r0ZLt6XLkvFNY9EDt91LViLyZ1izIFi7y8eSlGXh0JFi9NQGd4K0Nf7Mfi3_OvPVZE7W8bVVPmvHOmRMeGhI2RuHmN/s200/IMG_20190112_173736554.jpg)
Co budete potřebovat
- máslo nebo ghí
- cibule
- kedlubna
- kmín
- sůl
Postup
Na másle nebo ghí (přepuštěné máslo) necháme zesklovatět cibulku. Přidáme na hrubou nastrouhanou kedlubnu a kmín. Zalijeme trochou vody a dusíme, dokud kedlubna nezměkne. Pro děti starší 1 rok můžeme přidat na dochucení sůl.
My podávali s brambory a jehněčím masem. Skvěle se ale hodí i kuřecí, vepřové nebo hovězí maso.
Žádné komentáře:
Okomentovat