21. listopadu 2018

TVOŘENÍ: Adventní kalendář zdarma ke stažení

Hledáte netradiční adventní kalendář? Chcete dětem zpříjemnit předvánoční čas zajímavými úkoly? Pak vás určitě zaujme kalendář Myšáka Bédy, který je navíc ke stažení zcela zdarma!

Kalendář se skládá z 24 papírových kapsiček. V každé kapsičce děti naleznou zajímavou aktivitu, která jim zpříjemní těšení se na Vánoce. Pokud budete chtít, můžete přidat i nějakou drobnost (mlsku, hračku, samolepku a podobně).

Snadná výroba
Kapsičky lehce vytvoříte ze stažených materiálů, kde je naleznete jak v černobílé, tak i barevné verzi. Stačí vytisknout, vystřihnout, slepit a je hotovo. Můžete je pak zavěsit na květinu, stromeček, zeď či kamkoli jinam, aby je děti měly pěkně po ruce.
  

V podkladech naleznete dále kartičky s aktivitami, kterých je více, abyste si mohli vybrat ty, které jsou pro vás nejvhodnější. Aktivity jsou různé zaměření - děti budou tvořit, hrát si, ale také se naučí něco nového k vánočním svátkům. 

V materiálech nechybí ani různé návody a šablony, které pomohou dětem úkoly plnit. Jako bonus je navíc přiložen také kalendář pro tatínky, kde najdou pánové vtip na každý adventní den až do Vánoc.
 

Kde adventní kalendář získám?
Kalendář je ke stažení na www.mysakbeda.cz, konkrétně pak zde. Myšák Béda je projekt, který se zaměřuje na aktivizaci dětí, a to pomocí různých her a zábavných aktivit. Cílem je dostat děti "zpátky do hry", aby neseděly jen u televize, internetu nebo telefonu. A proto je i adventní kalendář opravdu zcela zdarma. Tak proč ho nevyzkoušet?

Žádné komentáře:

Okomentovat